Kennelträff 2018 – snart är det dags!

Lovely Megan’s Kennelhelg 2018 på Degernäs Camping!!

Årets kennelhelg kommer, som ni flesta redan vet, gå av stapeln den 10-12 augusti. Vi träffas på samma camping sedan många år, Degernäs camping, och har mycket trevligt tillsammans. Gamla som nya LovelyMeganare, med eller utan hund, även ni som inte har en Eurasier från just oss eller ni som är nyfikna på rasen – ALLA är välkomna att komma under helgen förstås! En del är där alla dagar och en del kommer bara under lördagen. Vi tycker det är trevligt ATT ni kommer!

Kennelhelg 2017

Här är hur dagarna kommer se ut i stora drag:

Fredag 10 augusti

klockan 13:00    Lovely Megan’s golfmästerskap. För dig som spelar golf, det vore mycket kul om du/ni vill vara med! Hör av er via mail (suzbengtsdotter@gmail.com) och anmäl ert intresse. Jag vet att de brukar ha rätt så kul när de går runt banan 🙂

Degernäs golfbana

Vi andra som är där ses för prat, lek och ev promenad.

ca klockan 18:00   Gemensam middag/grillning för de som vill. Alla tar med sig det de ska äta & dricka. Finns möjlighet att grilla. Ta gärna med grillkol mm.

Grll kennelträff 2017

Lördag 11 augusti     

klockan 09:30    Gemensam promenad med våra älsklingar. Bad för de hundar/människofolk som önskar det.

Promenad

Klockan 11:30   Lunch som vi, Lovely Megan’s bjuder på. Hör av er om allergier och specialkost. Någon gång innan lunchens slut, går ni LM  TIPSRUNDA (barn och vuxen).

Ca 13:00?    Tips & rådföreläsning. Som ex pälsvård, vad gör jag när…händer min hund?, Hur får jag min hund att…? Osv osv.  Ta gärna med er frågor eller funderingar, så ska vi försöka lösa dem.

Ca 14:30   Lovely Megan’s underbara berömda fikabord 🙂  Alla som vill & kan, tar med sig något gotti att ställa på fikabordet och som alla får njuta av.  Under fikastunden blir det PRISUTDELNING med presentbord. Ni är några som bidragit till detta prisbord och det tar vi så gärna emot.

I Megans minne 2017

För de som vill, tar vi en promenad innan middag/grillning.

Klockan 18:00    Gemensam middag/grillning. Alla tar med sig det ni ska äta & dricka. Vi har en mycket trevlig kväll tillsammans och det blir många skratt!

Grillning kennelträff 2017

Söndag 12 augusti

Klockan 09:30    Gemensam promenad

Kennelhelg 2017

Hemfärd…och då börjar längtan till nästa års träff ❤

Något extra under helgen också! Sigges (från P-kullen) ägare arbetar med Friskvård och jag såg att de startat igång med något som heter ”Andulationsbädden” och blev väldigt nyfiken. Peter kände samma. När jag säger det till Marie & Niklas så svarade att de kan ta med den till Kennelträffen så vi kan prova på. Och inte bara vi, utan ni andra som deltar på träffen är välkomna att prova. Så gulligt av dem!

Nyängens

Längst ner på i inlägget ser ni en länk till en film om vad det hela handlar om.

Ni som vill, men inte har bokat stuga, tält eller campingplats – RING till Degernäs Camping på nummer 0586-449 99 och uppge att ni ska boka för ”LOVELY MEGANS”. Annars kan de säga att det är fullt. Denna info står även på deras hemsida/förstasida. Pratade med dem idag och det finns några st stugor kvar. Så RING 🙂

Här kommer ni till campingens sida:  DEGERNÄS CAMPING

OBS!! Glöm inte att maila/smsa oss om att ni kommer, med anledning av lunchen och annan planering (och golfspelarna – glöm inte ni också). Hör av er på något av dessa sätt: (Mail) suzbengtsdotter@gmail.com, kontaktformulär på denna sida, via messenger eller SMS.

HOPPAS ATT SÅ MÅNGA SOM MÖJLIGT KAN KOMMA, även om det är en helg mitt i mångas semester denna gång.

Varmt Välkomna!

Andulationsbädden

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s