12 år idag ❤

Megan skulle få sin första kull och pappan var den danska vackra killen Bentley.

Vi blev goda vänner med hans ägare, Anette & Brian, på en gång och den vänskapen har hållt i sig nu i 12 år.

Så var det just den här dagen, för 12 år sedan, de 9 små såg dagens ljus. Lyckan var total! Megans första kull, Lovely Megan’s första kull och 9 lyckliga ägare fick höra att deras valp var född.

En av dem var vi själva. Där och då klev Andy in i vårt liv. Och i våra hjärtan. Där kommer han aldrig kliva ur.

Det är en sån hund där allt bara känns rätt. Han gör allting rätt. Han är en ”farbror” som är klok, lugn, vacker, cool, snäll, ordningspolis om han är på det humöret, gosig, pratig på äldre dagar. Sover i sängen om natten. Älskar att bli borstad. Han hör dock dåligt numera. Faktiskt väldigt dåligt, men det är ett litet bekymmer i det stora hela. Han ser inte ut att lida av det och det är det mest viktiga ❤

Han är rätt ”mattig” och jag är rätt ”Andyig”. De han bryr sig om, tycker han också mycket om. Men han rusar aldrig fram. Allt sker på ett lugnt & avslappnat sätt. Om tjejerna är före honom och ”tokhälsar”, kommer han lite efter när det hela lugnat ner sig lite. De flesta hundar ser upp till honom och har stor respekt för honom. Han väljer inte att tjafsa eller inleda bråk utan han ser hellre till att andra inte heller gör det. ”Ordning & reda på vår gård”. Precis som hans mor Megan gjorde. Han vet hur han ska göra för att besökare ska klia honom. Om de slutar åker tassen upp direkt och ber om mer.

Jag brukar säga, att skulle jag fått en krona för varje gång någon säger att de önskar ta med sig Andy hem, så skulle jag vara stenrik idag.

Han passar oss perfekt. Han är perfekt.

Jag vet att alla som har/har haft en LM A-kullsvalp, känner som jag. De är speciella. På många sätt och vi känner oss rika, som har fått/får vara en del av deras liv. Älskade hundar.

Idag är ni 12 år. Här på jorden eller i himlen. Ni visade mig HUR mycket detta med uppfödning kom att betyda för mig. Hur mycket ni valpar från kull A till nu kull R betyder och vilken stor del av mitt liv ni kom att bli. Ni var starten som såg till att dessa känslor väcktes till liv och fortfarande är detta en stor del av mig och den jag är.

Tack för dessa 12 år av lycka och hoppas att de som än lever här på jordelivet, får leva många år till.

Till änglarna- fortsätt att skina som ni gör ⭐

Älskar er alla ❤

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN Atlas, Alfons, Teddy, Nalle, Bonus, Ashton, Cindy, Angie & Andy!

Hurra, hurra, hurra, HURRA!

”Mormor” Suz

Ps. Idag ska Andy ha ett litet kalas och har bjudit in brorsorna Alfons och Atlas. Vi får se till att sjunga HÖGT så de 3 bröderna hör vår skönsång 😉😍 Ds.

2 reaktioner till “12 år idag ❤”

  1. Jag blir tår ögd och lycklig av att läsa i bloggen ❤ Ja sjung till bröderna från oss också och det där med tassen och lite till gick i rakt nedstigande led ❤ Ja en dag skulle även vi vilja mysa med en LM Kram ses snart och stora nospussar till alla A kullare

    Gilla

  2. Oh denna vackra fina Andy !! Stort GRATTIS i efterskott, och till er andra förstås. Ja du har så många kärlekar och du skriver om dom så fantastiskt fint. Fy vad åren går fort. Ha det så gott i värmen KRAM och NOSPUSS Susan och Danyälsklingen till er alla (bok ;-)? )

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s