Lääääääänge sedan!

Hej på er!

Nu var det väldigt länge sedan jag skrev. Det har varit mycket så att just Hemsidan har fått stått åt sidan och när det gäller hundnyheter/bilder har det blivit uppdateringar på Lovely Megan’s Facbooksida samt vårt Instagramkonto.

Vi har nämligen gift oss jag & Peter och det tog upp en hel del av tiden. Vill passa på att tacka för alla fina hälsningar, gratulationer och presenter vi fått av er!

Vi har har besök lite då och då, hundar från oss samt Eurasiernyfikna.

I augusti hade vi vår årliga Lovely Megan’s kennelhelg och den var precis lika trevlig som vanligt.

Lite dåligt väder kan inte stoppa oss! Tack alla som kom och bidrog till denna underbara helg! Ser redan fram emot nästa års träff!

Blandade bilder från helgen.

20180811_1852542327041935758390331.jpg

20180817_1412335616574408540844840.jpg

Alla fina gåvor vi fick från er ❤

Priserna detta år gick till:

Lovely Megan’s golfmästerskap – Peter Peppe Eriksson (Max & Ozzys husse)

Lovely Megan’s utställningshund – Lovely Megan’s Oprah Winfrey

I Megan’s minne ❤ – Lovely Megan’s Orlando Bloom

Nästa år har vi även pris för ”Lovely Megan’s arbetande hund”

Nästa års träff röstades fram att den skulle hållas samma vecka som i år, vecka 32. Det går redan nu att boka stuga i olika storlekar, maila till Degernäs camping och vill ni prata i telefon med dem, skriv och önska att de ringer upp er. De är inte alltid bemannade nu under vintertid. När ni tar kontakt med dem, skriv att det handlar om LOVELY MEGAN’S KENNELHELG. Mailadress: reception@degernascamping.se

Jag har ju länge haft problem med diverse viktiga delar av kroppen. Först var det ryggen och den är nu sedan några år tillbaka stelopererad. Gjorde sedan en titthålsoperation av ena höften som inte heller visade sig vara ok. Det gjorde att den blev än värre. Nu är jag redo att byta höft, har dragit ut på det ett tag, jag har haft för mycket andra saker för mig och dessutom drabbades jag av något ovanligt i bihålan som gjorde att jag inte tidigare har kunnat/fått tillåtelse att göra ett så stort ingrepp som höftbyte ändå är. Lite rädd måste jag ju erkänna att jag är, men smärtan är nu så stor att varje steg är en pina och jag har ofta svårt att gå alls utan att kroppen skriker – stanna! Men jag går ändå. Det är lite jag och som jag tror gör att jag ändå mår så pass bra som jag gör psykiskt, trots alla motgångar fysiskt. Mitt hundliv, familjeliv, vänner osv får inte stanna upp, bara blivit i lite mer lugnare takt 😉 . Och sen somnar jag väldigt tidigt på kvällarna 😉

Efter att operationen är gjort och jag mår toppen igen, då ska det bli valpar i huset! För som vi redan längtar. Peter sa det häromdagen, att nu är det snart dags tycker han. Vi saknar ulltussar i hemmet. Det är Brumma, Lovely Megan’s Priscilla Presley, som är planerad att bli mamma i vår/sommar. Hon tillhör familjen Borg och är en stor kärlek i deras familj. Hane är tillfrågad och där väntar vi på hälsoresultat och sen får vi se!

Vackra Brumma ❤

Pga höft mm så har det inte blivit några utställningar för oss. Jag älskar att vara på hundutställning, men kan man inte så kan man inte. Men någon gång då och då gör att man lever på glädjen av dem ett tag framöver.

Det är extremt många som är intresserade av Eurasiervalp. Vi, och många andra Eurasieruppfödare, får många intresseanmälningar/mail. Jag kan inte alltid svara på dem på en gång, men svarar till slut och gör jag det inte, då har det blivit något fel. Försök igen! Men det kan tyvärr ta lite tid ibland. Jag samlar ihop ett gäng och svarar på alla dem på en gång. Vi är förstås glada för det stora intresset av valpar från oss. Men jag föder upp i mindre skala. Jag vill ge dem allt och lite till när de är här hos oss, och det kan man bli lite trött av även om det är mycket stor glädje också  🙂  Så det blir 1-2 kullar per år. Jag kommer ALDRIG föda upp för att mätta efterfrågan. Tycka vad man vill om det, men hunden är viktigast för mig. I alla lägen. Och så är detta en ”hobby”, inget jag lever av och det kommer det aldrig bli.

20180617_1738587536501047124891751.jpg

Ska försöka bli bättre på att uppdatera från och med nu.  Men håll gärna koll på Lovely Megan’s Instagram & Facebook. Där händer det grejer nästan varje dag! Tack för att ni visar upp era hundar på vår Facebooksida, det blir vi glada för.

Avslutar med en bild på Bentley. Pappa till vår första kull, A-kullen. Han fick somna in för några veckor sedan. Han har haft ett riktigt bra och långt hundliv hemma hos Anette & Brian i Danmark. Han är alltså vår älskade Andys far. Kunde inte valt en bättre pappa.screenshot_20180728-161507_instagram5633238674686926737.jpg

Pappa Bentley ❤

screenshot_20180728-162317_samsung internet5252860739089403379..jpg

Son Andy ❤

På återseende!

En reaktion till “Lääääääänge sedan!”

  1. Oh Fina Suzanne vad fint du skrivit igen !! Fina bilder. Ser Dany i en del hundar 😉 Jaa han är ju finast om jag får säga förstås i mina ögon 😉 Jag lider med dig och din värk. Hoppas att du får lindring snart det är du Värd. Alltid glad när man ”tjatar” på dig. Jag önskar dig/er allt gott !! Kram och Nospussar Susan och Dany älsklingen

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s