Blogg

Kanske valpar hos Lovely Megan’s igen

Vad vi längtar efter valpar.

Nu kanske det blir verklighet om ett par månader.

Håll tummarna ❤

Norge är fint, mycket fint med ibland slingriga vägar med härligt landskap omkring. Vi tycker även de har fina Eurasierkillar.

Vi har varit på en trevlig resa, som innehöll många skratt, och målet var Norge. Det var jag, vår fodertik Signe, Signes matte Inger samt Christel med hennes hund Anny som även hon hade en date med en norsk kille.

Tack tjejer för trevlig resa tillsammans! Tack även till Anne för mat och husrum, Dinos ägare samt uppfödare.

Nu håller vi tummarna för att Signe och Dino blir föräldrar i slutet på december!

Fotograf av bilden ovanför: Anne Sletmo

Vi har en lång valpönskelista och ni är många som har väntat länge, MEN – jag kommer uppdatera den genom att ni som önskar stå kvar på listan, ni hör av er igen så jag vet vilka som redan har fått valp och inte längre behöver vara kvar på listan och vilka som fortfarande önskar en. Ni behöver bara höra av er om ni önskar stå kvar (via mail suzbengtsdotter@gmail.com eller via messenger i mitt namn Suzanne Melchersson)

*. *. *. *. *. *. *

Våra yngre hundar här hemma växer på sig. De mår så bra man kan må och vi har fått tillbaka den busiga Brooklyn efter löp och skendräktighet, så lite olika ”hyss” hittar hon nu på varje dag. Inte heller många leksaker som får förbli hela. Sen har vi Winifred som är en lugn liten tjej och som är den gosigaste tjej vi någonsin haft. Mysa är livet enligt henne. Det går före lek och bus med syrran. De är båda helt underbara ❤

Bezza mår som vanligt bra, njuter av livet och är bara bäst helt enkelt ❤

Måste avsluta med en Eurasiervalpbild. Alltså…det finns banne mig inget sötare!

Hemma från kennelhelgen

VILKA DAGAR! Otroligt väder, otroliga hundar, otroligt trevliga människor och allt under en och samma helg. Lovely Megan’s kennelhelg för 16e året i rad. Det är svårt att beskriva i ord varje år efter denna helg. Man mår liksom väldigt bra. Mår bra av att träffa alla hundar och dess ägare, att få prata hund och allt runt det, träffas och ha kul och aktiveras med hund och den som håller i kopplet. Det är så många skratt under våra gemensamma middagar att efter dem somnar man extra gott med ett leende på läpparna. Alla bjuder på sig själva, hjälper till och finns där för varandra. Nya vänskaper blir till, både hos stora och små. Det är som sagt dagar att må bra av. Även om det är en del fix innan en så här pass stor träff – så är tröttheten som kommer efter, det är bara trötthet men glädjen och energin av allt finns kvar länge.

Under dessa dagar har vi varit ca 65 människofolk och ca 45 hundar och i en miljö som är hundvänlig, vacker och har mycket att erbjuda både hund och människa. Vi gillar Degernäs Camping. De känner ju till oss vid detta laget och är väldigt trevliga i bemötandet och med fix och trix. Tack Degernäs Camping för det och för i år – vi ses nästa år!

Härliga gänget som var med i tävlingen detta år

Årets vinnare av ”Lovely Megan’s Golfmästerskap” blev Fredrik Eriksson! Fredrik är 2a från vänster i nedre raden.

Men han kammade inte bara hem det priset, han vann även ”Longest Drive” så han kammade hem alla priser inom golftävlingen. STORT GRATTIS FREDRIK!

Priset ”I Megan’s minne” går i år till Lovely Megan’s Christina Ricci, Nova. En tös på strax över 14 år som still going strong. Nova bor med matte Jorunn och familj i Göteborg och Nova var inte på plats på kennelträffen, så vi ringde och videochattade med henne. Vi har sån tur att Sigges matte och husse ska till deras hemtrakter inom kort och tar med sig pokal mm till dem.

STORT GRATTIS fina Nova – du är så värd att uppmärksammas lite extra!

Jag gör tydligen alltid för svåra frågor till tipspromenaden för vuxna. Detta trots att vissa frågor har hängt med under många år. Många skratt blir det och priser delas ut även om de är sådär på antal rätt 😉 Barnen var mycket bättre på just antal rätt 🙂

Tack till alla sponsorer till denna helg, det gör att prisbordet desto roligare (alla priser syns inte på bilden).

Efter lunchen på lördagen är det dags för fikabordet. Det går inte av för hackor….TACK till alla er som lämnade alla dessa bakverk! Peter njuter gott av det som blev över 🙂

Vi hade olika aktiviteter och alla var så duktiga och kämpade på i värmen! Tack till Christel och Karin som höll i ”Spår”, Maria och Inger som höll i ”Rallylydnad” och jag höll i info om utställning/utställningsträning. Alla gav verkligen allt – TACK!!

Vi har hunnit med många gemensamma promenader där en hel del hundar har badat vid varje promenad, så mysigt!

Vår lilla Winifred älskar att bada och tar alla tillfällen hon kan till att göra just detta 🙂

Presenter har vi fått, TACK snälla ni för dem!

Peter, som fyller år idag, överraskades med både sång, tårta, kakor och godis. Han är himla nöjd 🙂

TACK till er alla som har varit med oss alla eller några/någon av dagarna, ni har bidragit till att denna träff är en av höjdpunkterna under året!

Så summa summarum – vi har haft en mycket trevlig kennelhelg 2022 och nu är det bara ca 1 år till nästa. VARMT VÄLKOMNA då!

Nu fler bilder från dagarna!

Snart är det dags!

Lovely Megan’s kennelhelg 2022

För 16e året i rad, dock har den ökat lite med åren och även bytt plats. Sååå mycket hundkärlek under en helg.

Helgen vecka 32, den 12, 13 och 14 augusti, är det återigen dags för vår årliga kennelhelg på Degernäs camping i Degerfors. Som vi längtar!! Många av er har redan bokat stuga och campingplats och kommer vara på plats hela helgen. Men för er som vill komma över en dag – välkomna under lördagen!

Under förra året samt även i år är några hundar med ägare från Lilla Näsnaren’s kennel med oss. Det tycker vi är roligt!

Och som vanligt – om ni är nyfikna på rasen och vill träffa många hundar samt ägare – varmt välkomna ni också!

Här kommer helgens program:

Fredag den 12 augusti

11:30 För de som vill hänga på så äter vi lunch i golfrestaurangen innan golfspelarna ger sig ut för en härlig ”kamp”.  Restaurangen har sittplatser utomhus.

13:00 Lovely Megan’s golfmästerskap 2022. Alla deltagare får t-shirt att bära under tävlingen. GLÖM EJ ATT ANMÄLA snarast att du vill vara med. Gärna ett sms till Peter på nr: 073-7205 56 33 där du meddelar namn samt golf-id.

Ca 13:30 Gemensam hundpromenad för de som är på campingen redan.

Ca 16:00 Vill man ha tips och har frågor och funderingar om pälsvård, kloklippning, dusch/fön och vad som helst du har funderingar omkring din hund – kom och fråga!

Ca 18:30 Gemensam middag (ev grillning) för de som vill och den avnjuter vi i närheten av Lovely Megan’s stugan där vi även i år har vårt stora tält. Alla tar med sig det de ska äta och dricka, samt tallrik/bestick mm. Det kan hända att ni kan få ta med era utestolar vid er stuga eller om ni har egna bärbara att ta med. 

Lördagen den 13 augusti

09:30 Gemensam hundpromenad. Hund/människobad för de som vill 🙂 

Ca 11:45 Lunch som vi bjuder på (om ni inte redan gjort det – GLÖM EJ ATT ANMÄLA ATT DU/NI KOMMER så du inte blir utan lunch, särskilt spec kost)

Någon gång innan lunchens slut, går ni LM  TIPSRUNDA (barn + vuxen).

Ca 13:00 Lovely Megan’s underbara & berömda fikabord. Alla som vill & kan, tar med sig något gotti att ställa på fikabordet och som alla får njuta av. Kaffe, té och dricka tar man med sig själv.  Under fikastunden blir det PRISUTDELNING med ett gediget prisbord.

15:00 Aktivitetsrunda – Här kan du få prova på Nosework, Rallylydnad samt Hundutställning.

Ca 18:00 Gemensam middag/grillning. Alla tar med sig det ni ska äta & dricka. Vi har en mycket trevlig kväll tillsammans och det blir alltid många skratt!

Söndagen den 14 augusti

(och även i år fyller kennelmorfar Peter år under kennelträffen 🙂 )

Klockan 09:30    Gemensam promenad.

Hemfärd…och då börjar längtan till nästa års träff .

Hoppas att vi ses under årets kennelträff! Vi längtar efter er och främst era hundar 😉

VARMT VÄLKOMNA!

Vid campingfrågor: 

reception@degernascamping.se eller 0586-44999 

Lovely Megan’s kennelträff och lite till

Ja, tiden går ibland väldigt fort. Vår VW-kullare är snart 5 månader gamla. Det är då de brukar växa mer på höjden än på bredden 😉 Vår lilla sötnos Winifred har varit på sin första och hittills enda utställning (4 månader och 2 dagar gammal) och det var på Svenska Eurasierklubbens rasspecial och hon såg till att bli BIS (best in show) valp! Så stolt över vår lilla plutta.

Det är ca 2 månader mellan våra två småtjejer och det är inte bara det som skiljer dem åt. De är väldigt olika till sättet. Jag älskar när det är så. Det utmanar mig mer som ledare, att jag får hitta fram till ett sätt att leda och lära som är mest ”rätt” för dem som individer. Ibland är det inte så lätt och man blir liiiite frustrerad. Som att Brooklyn vill äta ALLT hon ser på marken.

Berättar mer om våra vovvsingar i nästa inlägg.

KENNELTRÄFF 2022

Lovely Megan’s årliga kennelträff/helg är som vanligt helgen (fredag-söndag) vecka 32 och som alltid på Degernäs Camping. Finns några stugor kvar, maila eller ring för att boka och glöm ej att säga att ni tillhör Lovely Megan’s kennelhelg då stugorna är bokade för oss. Sen finns det förstås husvagns/husbilsplatser samt tältplatser. Program kommer i ett senare inlägg men vi kommer ha lika trevligt som vanligt. Lilla Näsnaren’s kommer även detta år vara med oss och ni är så välkomna ni som vill komma, vi är ju ”släkt” 🙂 Vi är många som längtar efter denna helg och med ett stort leende dessutom!

Som vanligt är ni som vill vara med oss under helgen, även om du inte har hund, eller hund från annan uppfödare, hjärtligt VÄLKOMNA ni också!

reception@degernascamping.se eller 0586-44999 

GOLFARE!! Glöm ej att skicka/lämna ert intresse till oss om ni vill vara med och spela Lovely Megan’s golfmästerskap som går av stapeln under fredagen direkt efter lunch och som vanligt på Degerfors Golfbana som ligger precis bredvid campingen.

Det blev ju tyvärr ingen parning detta löp för vår vackra tjej (samägd med fam Holmqvist/Sjöstrand). Vi håller tummarna för nästa löp.

Lovely Megan’s Tyra Banks

Även om jag älskar det mesta med uppfödning av valpar och vet att just detta är en naturlig del av det hela…så är det inte lätt när gamlingarna blir till änglar. Jag vet själv hur jobbigt det är att mista sin bästa vän och vet vad ni går igenom. Jag väljer mina valpägare med omsorg och vet att hundarna har och har haft ett härligt hundliv tillsammans med er, det ger mig kraft och viljan att fortsätta. Ett liv utan valpar och er nya bekantskaper som kommer med dem. Nej, det går inte.

Till er som mist Era hundar nyligen, beklagar den oerhörda sorgen ❤

Men som min dotter sa till mig när jag precis mist Andy och sa att jag inte orkar med detta en gång till. – Vill du vara utan alla åren du hade med Andy för att slippa detta med sorg?

Svaret vet ni redan. Skulle göra det hundra gånger om.

Uppdatering valpar och annat smått och gott

Nu har det gått 3,5 dygn sedan den sista valpen flyttade. Det går bra för alla godingar hemma i deras nya hem. Även för vårt lilla tillskott går det bra. Winifred och Brooklyn har mycket kul ihop och det busas en hel del. Ibland får vi gå och säga till Brooklyn att lugna ner sig, hon är ju dock 2/3 större än Winifred. Men i det stora hela går det mycket bra! De är ju lika matglada dessutom 😉

Det är kul att ha två valpar så nära varandra i ålder. De är väldigt olika och det kan vi se extra mycket nu när vi har dem så tätt i ålder. Brooklyn har haft mycket mer energi och varit mer intensiv. Inte haft mycket respekt för Bezza när hon t ex har sagt till att hon vill ha lugn och ro. Winifred däremot biter mycket lugnare, har mer tid för gos och har stor respekt för Bezza i alla lägen. Så hon lär bli Bezzas lilla favorit här hemma 😉 Båda två är helt underbara och vi ser det bara positivt att det är olika. Det gör att vi får arbeta mer på vår ledarroll och sånt gillar ju jag 🙂

Tillbaka till förra veckan! Torsdags morgon och första bilturen och det var en valp som hördes hela vägen…och det var Winifred 🙂 5 mycket duktiga valpar var sedan hos veterinären för besiktning där alla blev UA (utan anmärkning) och de skötte sig sååå bra så.

Sen började hämtningarna som avslutades med en avlämning under lördags fm när jag var på väg upp till Stockholm. Här kommer bilderna på våra godingar och deras ägare och de ligger också på VW-kullens egen sida.

Mamma Judith har det bra hemma hos sin flock. Hon tappar mer och mer päls, som sig bör efter en valpkull. Allt ska av. Men som jag brukar säga, sen kommer helt ny fin päls! Vi får bara hoppas att solvädret håller i sig så hon inte blir kall 😉

Här är några av de bilder jag har fått sedan valparna flyttat hem ❤

TACK igen för presenter jag fick, ni är för goa ❤

LOVELY MEGAN’S KENNELHELG 2022

OM ni inte hunnit boka upp denna helg, dags för det nu 🙂

2a helgen i augusti, v 32 (12-14 augusti) har vi vår årliga KENNELTRÄFF! Glöm ej att boka stuga/plats och boka upp helgen för att vara bland hundar, hundfolk och ha det himla trevligt med aktiviteter och samvaro. Jag LÄNGTAR redan!!

En mer detaljerad planering kommer senare. Vill ni läsa om tidigare år, titta ex här:

https://lovelymegan181657977.wordpress.com/2021/08/15/en-fantastisk-kennelhelg-som-vanligt/

Vid stug/campingfrågor, hör av er till reception@degernascamping.se eller 0586-44999 och skriv/säg till att ni tillhör Lovely Megan’s. Hoppas att vi ses!

Flyttklara!

Imorgon är de redo att flytta ur boet och 8 veckor har swishat förbi. VW-kullen är redo för sina nya familjer.

Vår hemmaflock är nu komplett för ett tag framöver. Bezza, Brooklyn och Winifred ❤

Som vanligt är det toppenägare till våra små så vi känner oss väldigt trygga med att de nu ska ta hand om våra hjärtegull.

Jag kommer som vanligt ha lite separationsångest när alla har flyttat ut. Det är ju inte så konstigt då mycket kretsar omkring dem och deras mor och deras behov under deras veckor hos oss. Man kan säga att de behöver mig rätt mycket. Min syster har dock bjudit med mig på Melodifestivalfinalen och övernattning, så det blir lite lättare. Och sen har vi ju kvar våra tre som behöver oss och får mer av oss.

HÄR KOMMER DEM!

Lovely Megan’s Winifred Kingston ”Winifred”

Lovely Megan’s Whitney Houston ”Doris”

Lovely Megan’s Whoopie Goldberg ”Enya”

Lovely Megan’s Vin Diesel ”Diesel”

Lovely Megan’s Will Smith ”Wilton”

Visst är de underbart söta! Nu är de dessutom precis nyduschade.

Winifred somnade på husses bröst efter duschen och där låg husse kvar tills hon vaknade, troligtvis med nackspärr…

Våra valpar är lite uppspelta när det är matdags (som de helst har många fler gånger per dag om de fick bestämma)

I morse blev de avmaskade för sista gången hos oss. Vi har ju som sagt extremt matglada valpar så att få i dem avmaskningen var inga som helst problem. Bara vek ihop en ostskiva med det i och slurp, så var det i magen 😉

Brooklyn är mycket och leker med valparna och har fått gjort i några dagar till både hennes och valparnas lycka.

Imorgon bär det av till veterinären för besiktning, vaccination och chip och då blir det deras första bilresa dessutom.

Jag har fått en mycket fin present av Judiths matte Karin. Blev så överraskad och rörd. Bara massa saker man njuter av.

TACK Karin för att du ställt upp när vi behövt hjälp, det är guld värt ❤

Nu fyller vi på med lite bilder på godingarna och nästa gång jag uppdaterar bloggen så blir det bilder på valparna med deras nya ägare.

Avslutar med en bild som säger mycket om detta hungriga gäng.

In i sista veckan

När Brooklyn sakta börjar lugna ner sig, varvar småvalparna upp i tempo istället. Nu går vi in i sista veckan innan flytt. Idag är de 7 veckor gamla.

De äter mer än gärna. Två av dem äter i ett lite lugnare tempo, så dem passar vi så de som ”kastar” i sig inte äter upp deras också 🙂 De har börjat att testa på lite olika smaker och konsistenser och det är spännande och gott. Vi är fortfarande vakna tidigt och de sover helt utan mamma Judith nu på nätterna. De diar mindre förstås, men äter desto mer torrfoder.

De kommer in som skott när jag lockar på dem (och de får några torrfoderbitar som belöning).

De tycker fortfarande inte om att bli borstade. De stoppar inte mig utan gör det varje dag ändå.

VW-kullen 7 veckor

Tjejerna

Winifred

Doris

Enya

Killarna

Wilton

Diesel

Valparna är mycket ute och busar och gör ifrån sig. Vi är glada över att det varit sol i några dagar nu, men det är fortfarande liiiite för kallt 😉

Brooklyn växer så det knakar och är nu 4 månader. Sylvassa tänder byts ut mot vassa tänder. Börjar förstå en del av de saker matte och husse jobbar på att jobba in. Kan faktiskt vara lugn i längre perioder. Kan mysa i flera minuter numera 🙂

Är VÄLDIGT söt.

VW-kullen 6 veckor

Livet är lek, mat, bus och bit i större utsträckning nu. De är med andra ord mycket mer vakna nu när de är 6 veckor. De vill att vi är med dem mer, både för mys och bus. Detta gänget blir extremt glada om jag varit iväg och kommer hem. Det känns inte helt fel 🙂 Jag blir ju lika glad över att återse dem jag också ❤

Vi har besök nästan varje dag. Det är de blivande valpägarna, nyfikna på rasen samt släkt och vänner.

Valparna är ute mycket mer. De kissar och bajsar ute nu, så skönt. Visst händer det en kissolycka eller två på golvet ibland, men det är inte ofta. De äter 3 ggr per dag men som snart ska ökas på till 4a mål.

Idag är det dags för avmaskning igen och sen kloklippning som vanligt.

VW-kullen 6 veckor

Tjejerna

Doris

Enya

Winifred

Killarna

Wilton

Diesel

Brooklyn har samma höga energinivå, glad som få, men hon är en riktig liten busa ❤ Emellanåt kan hon faktiskt vara riktigt gosig, men de stunderna är inte så långa. Då spritter det till i kroppen efter en stund och hon måste leta efter något kul att busa med.

Judith mår finfint. Jag får börja ta henne mer från valparna då hon vill dia dem alldeles för ofta. En tröja på/över är inte att ens fundera på.

Måste passa på att tacka Judiths matte Karin som kommer lite titt som tätt och hjälper mig med valppassning. När inte Peter är hemma och jag måste till jobbet, då ställer hon upp och kommer hit en stund. Både hon och jag har en hel del möten via webben, så då brukar hon ha dem här. Jag har med mig busfian och den lugna kloka. Det kan annars ibland bli väldigt roligt under möten här hemma när Brooklyn sätter igång. Väldigt glad över att de flesta mötena är med släckt kamera. Annars skulle vi ibland bjuda på en show. Jag springer med datorn i hand för att stoppa Brooklyn och ta vad hon snott eller stoppa/avleda henne från att reta gallfeber på Bezza. Men de flesta gånger sover allihop under mötena, som om de har förstått att då behöver matte/mormor lite lugn.

Avslutar med en väldigt god nyhet, ännu en friröntgad i vår S-kull! Grattis till Grizzla med familj! Underbara nyheter här på morgonen. Ni som ännu ej röntgat, dags för det nu 🙂

Grizzla (lånad bild av matte)

Ett tips! Klubbens egen hundutställning/rasspecial – en utställning med enbart vår ras. Kolla in denna sida (länken nedan) och kanske är vi några som vill åka dit och ställa ut och umgås och ha trevligt tillsammans?

Eurasierspecialen 2022

Söta kan bli ännu sötare!

Fyra av fem på bild

Nästan lite läskigt hur snabbt tiden går. 5 veckor idag. 3 veckor kvar innan flytt.

Det är ett härligt gäng valpar i VW-kullen. Glada sötnosar som gärna både leker med oss människor, med varandra, leksaker och mamma Judith.

De äter från och med igår 3 ggr per dag. Alla andra mål diar de fortfarande på mamma (mer än gärna).

Idag är det som varje vecka, dags för kloklipp. Pälsen växer sig tjockare och den borstas fortfarande en snabbis varje dag. Några av dem har inget emot det, några kan vara utan det 😉

Valparna har varit ute och kollat in vad det är för värld där utanför, men de har inte kommit till att det är kul att springa ut än. Just nu är vår gräsmatta våtmark. Sådär kul när man har hundar.

VW-kullen 5 veckor

Killarna

Lovely Megan’s Vin Diesel

”Diesel”

Lovely Megan’s Will Smith

”Wilton”

Tjejerna

Lovely Megan’s Whitney Houston

”Doris”

Lovely Megan’s Whoopie Goldberg

”Enya”

Lovely Megan’s Winifred Kingston

”Winifred”

Mer bilder!

Vår busiga, energirika men otroligt underbara Brooklyn var i tisdags kväll på utställningsträning. Hon var mycket duktig och skötte sig finfint bland alla hundar och raser.

Önskar er alla en fortsatt fin dag och stundande helg!

4 veckor går snabbt

Nu är vi i halvtid. De växer så det knakar, busar och är allmänt underbara. De leker med leksaker, biter oss lite här och där, men delar även ut en massa pussar redan. Tänderna har kommit en bra bit på väg, det känns vill jag lova. Och inom några veckor bli de mer och mer vassa. Men det ingår när man har valp/valpar 😉 Man får ju minst lika många pussar som bit ❤

Söta är bara förnamnet.

De fick flytta ut i vårt kök/vardagsrum i söndags det blev väldigt populärt. De trivs väldigt bra där.

Det är väldigt mysigt att sitta eller ligga på golvet och mysa med dem. Judith vill gärna vara med och mysa, trycker sig fram och visar att vi inte ska glömma bort henne i myset.

Idag är det dags för kloklippning & avmaskning. De har vant sig vid den dagliga pälsborstningen, så inga problem med det…än. De vaknar och vill ha fart på mig oftast runt 05 eller något tidigare på morgonen. De är förstås vakna under natten också, men då är det mat och somna om. När de vaknar vid 04-05 då är det full rulle, bus och väldigt glada valpar. Vem kan vara trött då? Det tar ju tid för mig att göra fint i valplyan efter nattens toabesök osv, så då har jag underhållning under tiden.

I helgen kommer de första blivande valpägarna och hälsar på, det ser vi verkligen fram emot! Vi har haft lite besök och Judith har tagit det med ro.

Under lite andra varmare väderomständigheter hade valparna redan varit utomhus och upptäckt allt det roliga med att vara utomhus. Men vädret har inte varit till vår fördel, men vi siktar in oss på nu i helgen, ett litet kort utomhusbesök kommer det bli till att börja med. Bara denna blåst försvinner. Och gärna en hel del sol kommer fram 🙂

Judith är precis lika mattokig fortfarande och ”jagar” efter mer mest hela dagarna. Men kan vara väldigt avslappnad däremellan 🙂 Hon har fällt av en hel del av sin päls, tikarna tappar ju av all päls efter en valpning/kull. Men det mesta av pälsen faller av när valparna har flyttat. Sen kommer ny härlig päls!

Det har alltid varit till Bezzas fördel. Bezza har ju väldigt mycket päls och många tror att hon är tjockare än vad hon är. Men när hon har haft en kull och har fällt all päls, då ser hon inte lika tjock ut längre 😉

Valparna gillar också mat, det är smaskens!

VW-kullen 4 veckor

Hanarna

Utan band

Svart band (men nu också utan band då det är enkelt att skilja dem åt)

Tikarna

Vitt band

Utan band

Rosa band

Brooklyn väntar och längtar till att få leka med dem. Än så länge är de alldeles för små och hon rätt klumpig i leken, så minst ett par veckor till innan hon får komma in i valpområdet. Men medans så busar hon genom gallret ligger och tittar på oss med stora ögon.

Nu kör vi på med bilder, bilder och fler bilder finns i VW-kullens galleri.

Jag önskar er alla en fin torsdag och kommande helg.