Foderhundar

Corinne (tidigare foderhund)

Kom till världen 2008-07-14 Lovely Megan’s Cameron Diaz ”Corinne” Corinnes pappa Adam är, enligt mig, en riktig snygging. Mamma är vår egen Zelinn – kunde inte bli annat än en väldigt vackera avkommor  Klart jag skulle behålla en tik ur denna kombination, men hos en fodervärd. Monica och Denise som har Alfons från oss sedan tidigare, ville gärna… Fortsätt läsa Corinne (tidigare foderhund)

Joey (tidigare foderhund)

Kom till världen 2009-08-13 Lovely Megan’s Denzel Washington ”Joey” Son till Zelinn och Leiionspitz Chirac. Foderhund och han bor tillsammans med husse Kent och är 2016 helt i fodervärdens ägo. Joey är en ”Andyhund”, dvs lugn och ÄLSKAR att mysa. Söt som få och har en härlig färg på sin päls. Hälsostatus Hd: B ED:… Fortsätt läsa Joey (tidigare foderhund)

Optimus

Kom till världen 2015-11-16 Lovely Megan’s Nicolas Cage ”Optimus” En av Corinne’s underbara valpar i hennes tredje och sista kull. Pappa är Leiionspitz Unforgettable Uzzi och det var han första kull. N-kullen består bara av bara två (underbara) valpar/killar. Han är en härlig och gosig kille som älskar andra hundar och bjuder gärna upp till… Fortsätt läsa Optimus

Viggo (tidigare foderhund)

Kom till världen 2013-02-26 Lovely Megan’s Ice Cube ”Viggo” Viggo är en av 7 valpar i I-kullen. Han är en glad kille som tycker om allt och alla. Svansen den viftar han glatt på i alla lägen. Han gillar att gosa och hänger gärna med på allt man gör. Jag hade tidigare Viggo ute på… Fortsätt läsa Viggo (tidigare foderhund)